Digital B2B Marketing

Specialer

Vi arbejder med digital marketing for B2B-virksomheder. Det betyder, at vi forstår forskellen mellem almindelig forbruger-marketing (B2C), og marketing fra virksomhed til virksomhed (B2B). Der er visse ligheder, men også markante forskelle. Her på siden får du et overblik over de marketing-discipliner, vi arbejder med for vores kunder.   

LeadMotor®

Vi har skabt konceptet LeadMotoren, der giver jer en forudsigelig tilstrømning af nye kundeemner, som jeres sælgere kan arbejde med.

LeadMotoren som koncept består af flere digitale marketing discipliner, der alle understøtter formålet; at finde nye kundeemner og kvalificere dem til salg. Dermed kan I sige sige farvel til kold kanvas og goddag til interesserede kundeemner, og lad sælgerne bruge deres tid på de potentielle kunder, som er i markedet.

Vil du vide, om LeadMotoren kan skabe værdi for din virksomhed, så anbefaler vi at booke et strategimøde med os. Ellers kan du læse mere om LeadMotoren ved at klikke herunder. 

Vores specialer

Som nævnt tidligere, består LeadMotoren af en række klassiske digitale marketing-discipliner. Hver disciplin har vi brugt flere tusinde timer på at tilpasse, så de skaber resultater for B2B-virksomheder. For dig betyder det, at du kan benytte en gennemtestet og bevist marketing- og salgsproces til at finde nye kundeemner og kvalificere dem til salg. Læs mere om de discipliner, som vi har specialiseret os i og som LeadMotoren indeholder:    

Marketing Automation

Dette benytter vi til at designe og styre kunderejsen, samt de budskaber der leveres til dine kunder. 

 

Klik her og læs mere >

LinkedIn Annoncering

Med LinkedIn finder vi nye kundeemner i din målgruppe, og varmer dem op til salg. 

 

Klik her og læs mere >

Google Ads

Google Ads anvender vi til at vise dit indhold i søgeresultaterne, på andre hjemmesider og Youtube.

 

Klik her og læs mere >

CRM & Salgstræning

Vi uddanner jeres sælgere i CRM værktøjet, så deres energi kan fokuseres på de rigtige kundeemner.

Udvid og læs mere

Du vil blive overrasket over, hvor meget af dine sælgeres tid, der går med at bearbejde kundeemner, som slet ikke er klar til at investere i dine produkter og services. Faktisk er det kun 3% der er klar til at købe, når de bliver kontaktet. 

Derfor har vi skabt en salgsproces, hvor sælgerne kan gøre brug af deres indsigt i kundeemnerne, til at følge op på det helt rigtige tidspunkt i kundernes kunderejse. 

Vi giver jer desuden et fantastisk salgs-CRM system i hånden hvor i har alt information omkring kundeemnerne samlet, inklusiv alle e-mails der sendes frem og tilbage mellem jeres team og den enkelte kunde. 

Videre viser vi jer, hvordan marketingindsatserne, meget effektivt kan understøtte sælgernes gode arbejde. Lidt populært sagt, gør vi det muligt for sælgerne, at være flere steder på én gang via indirekte opfølgning.

Vil du vide mere, så anbefaler vi at du booker et strategimøde med os, hvor vi gennemgår jeres muligheder.    

Analyse & Rapportering

Vi analyserer dine data hver måned, skaber handling på baggrund af data, og sender dig en videorapport.

Udvid og læs mere

Data er guld! Simpelthen fordi det giver os mulighed for, at træffe veldokumenterede beslutninger på et oplyst grundlag.

Derfor opsætter vi altid den fornødne sporing på din hjemmeside, således at vi kan anvende data til at forbedre dine budskaber, annonce-kreativer, din hjemmesides opbygning og meget mere. Desuden analyseres den tilgængelige data på de annonceplatforme, som vi anvender.

Hver eneste måned bruger vi tid på at gennemgå den tilgængelige data, og laver handlingsplaner baseret på den indsigt vi får, således at de bliver operationaliseret. 

Den viden vi opnår, skal du selvfølgelig også have adgang til, og du skal vide, hvordan det går. Derfor laver vi en videorapport til dig hver eneste måned, hvor vi på helt almindeligt dansk gennemgår, hvad vi ser, samt hvad det har af betydning for dig og din virksomhed.  

Dine videoer gemmes i din private mappe, som du altid har adgang til, så du kan finde tilbage til dine videoer. 

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi gør, eller hvad du kan opnå med denne indsigt, anbefaler vi, at du booker et strategimøde med os. 

 

Facebook Annoncering

Med Facebook finder vi nye kundeemner i din målgruppe, og varmer dem op til salg.

 

Klik her og læs mere >

SEO

Med SEO sender vi besøgende ind på hjemmesiden, når de søger efter produkter og services.

 

Klik her og læs mere > 

l

Inbound Content

Vi skaber e-bøger, whitepapers, blogindlæg og videoindhold der giver dig autoritet på dit marked. 

Udvid og læs mere

Inbound Marketing er en metodik indenfor digital markedsføring, hvor man benytter indhold i form af tekst, billeder og videoer, til at tiltrække nye kundeemner.

Indholdet distribueres digitalt og via en struktureret proces på din hjemmeside samt på øvrige medier, hvor du er til stede såsom Facebook og LinkedIn.

LeadMotoren gør brug af dette indhold til at give dine kundeemner den helt rette information, på det helt rette tidspunkt i kundernes rejse, fra at de ikke kender dig, til at de bliver betalende kunder i din forretning.

Vi skaber dette indhold for vores kunder, og dette er en del af LeadMotoren. Book dit strategimøde her for at høre mere.      

Email Marketing

Vi benytter e-mail marketing til at levere de helt rette budskaber til din målgruppe på det rette tidspunkt.

Udvid og læs mere

E-mail marketing er efterhånden en ældre marketing disciplin, men den har virkelig udviklet sig meget gennem tiden, og er fortsat en af de mest effektive markedsføringsmetoder – hvis den ellers benyttes rigtigt! 

Vi har alle prøvet at modtage spam e-mails, fordi vi fik skrevet os op til et eller andet, uden at vide det, hvorefter vi blev overlæsset med tilbud. Dette er den perfekte opskrift på at irritere din målgruppe og på at devaluere dit brand.

Når e-mail marketing gøres rigtigt, og du leverer høj værdi for din målgruppe, opnår du den effekt, som du ønsker. Leverer du så endda den værdi, præcis når din målgruppe har brug for din viden, så har du opskriften på virkelig succesfuld e-mail marketing, som skaber glæde og engagement. 

LeadMotoren gør brug af e-mails, til at levere den helt rigtige information på det rigtige tidspunkt i kunderejsen. Det kan du høre mere om, når du booker et strategimøde med os.   

Hjemmeside Rådgivning

Vi viser dig hvordan din hjemmeside skal være skruet sammen, for at give jer nye kundeemner.

Udvid og læs mere

Din hjemmeside er din virksomheds bedste- og billigste sælger. Ja, du læste rigtigt. Udfordringen er dog, at flere betragter den som et visitkort, et butiksvindue eller flere andre synonymer, for noget statisk, som kun giver information om virksomheden og dens produkter eller services. 

Vidste du, at din hjemmeside kan være en aktiv medspiller til opsamle nye kvalificerede kundeemner til jer? Eller vidste du, at hjemmesiden kan fortælle dig, hvor købsmotiveret dine kundeemner er?

Hvis ikke, skal du ikke hænge med hovedet, det er stadigvæk ukendt viden for de fleste.

Vi plejer at sige, at du skal aktivere din hjemmeside, og lade den hjælpe jer med salgsarbejdet. Gøres dette rigtigt, vil du blive overrasket over, hvor meget værdi du kan få derfra. Det handler ikke om at se godt ud, og om at have et pænt image ud af til; det handler om at være relevant, professionel og om at have den rette timing.

Vi fortæller gerne meget mere om dette til dit strategimøde som du kan booke lige her. 

På med arbejdshandskerne

Vi er klar til at vækste din forretning! Er du?

© Zen Media ApS 2020

Zen Media Logo

Personoplysningspolitik

Ring til Zen Media

 ​

 

Klar til at booke dit strategimøde?

Vi skaber vækst i B2B virksomheder

Klik for at ringe op