SEO Konsulent

Er du vores nye SEO konsulent?

Har du erfaring med SEO samt mod og arbejdsomhed til at blive en af Danmarks dygtigste SEO konsulenter i løbet af de næste par år? Zen Media er et hurtigt voksende digitalt marketing bureau i Herning, der søger en SEO konsulent med lyst til at lære hurtigt.

 

Vil du med ombord?

Som SEO konsulent i Zen Media, kommer du til at arbejde med alle aspekter indenfor SEO disciplinen. Du kommer til at indgå i et stærkt fællesskab og et team med store ambitioner, hvor du har næsten ubegrænsede muligheder for at dygtiggøre dig og mulighed for at opnå det ansvar i SEO afdelingen, som du udviser.

Du skal forvente at der bliver sat krav til din personlige og faglige udvikling, så det er vigtigt du synes at det er sjovt at udvikle dig selv og udfordre status quo, i en hverdag hvor der er fart på med forskellige opgaver der skal løses grundigt.

 

Du vil gerne:

  • Arbejde professionelt og struktureret med SEO for spændende danske virksomheder og startups.
  • Arbejde både med teknisk SEO, linkbuilding, on-page SEO samt rådgivning og sparring med vores SEO kunder.
  • Hjælpe vores kunder med at skabe den stærkest mulige online tilstedeværelse på Google og i andre søgemaskiner, gennem dit arbejde og rådgivning.

Du har:

  • 1 års erfaring med SEO fra egne projekter, studiejob, bureau eller fra en marketing afdeling.
  • Sandsynligvis en relevant uddannelse indenfor marketing, forretning eller WEB/IT udvikling.
  • Gode evner indenfor skriftlig dansk samt en god matematisk sans.

 

Som person er du:

  • Logisk og matematisk anlagt, og det er naturligt for dig at arbejde struktureret.
  • Arbejdsom og har en sult efter at lære hurtigt og blive en dygtig konsulent indenfor SEO og online markedsføring.

 

Hvem er Zen Media?

Vi stræber efter at være de mest anbefalede i Danmark, til at levere digital markedsføring for virksomheder, som sælger komplekse produkter med en lang indsalgsproces.

Zen Media består af et ungt og innovativt team med store ambitioner og et stærkt fællesskab. Vi udfordrer konstant status quo og er fokuseret på at levere det bedste produkt og en ekstra god service for vores kunder. Som medarbejder kommer du med på A-holdet og ind i et stærkt fællesskab, hvor alle bidrager med deres bedste.

Selvom vi er ambitiøse, handler det ikke om at du skal arbejde dobbelt så hurtigt som andre bureauer. Derimod forventer vi at du møder ind på arbejde hver dag med energi, sult og seriøsitet til at lave arbejdet dét bedre end hvad vi gjorde i går. På den måde bidrager alle til at udfordre status quo og vi sikrer at vores kunder får leveret mere værdi end der kan forventes. Fordi vi tager kundetilfredshed så seriøst, takker vi altid nej til kunder, hvis vi ikke tror vi kan skabe resultater eller kan se at kunden passer bedre hos et andet bureau.

 

Det praktiske

Jobbet som SEO konsulent er en fuldtidsstilling. Zen Media tilbyder en konkurrencedygtig løn, som endeligt aftales på baggrund af kompetencer og relevant erhvervserfaring.

Arbejdet finder sted på Zen Medias kontor på Birk Centerpark 40, 7400 Herning.

Tiltrædelse som SEO konsulent sker hurtigst muligt, og samtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet.

 

Er du interesseret?

Hvis du kan tjekke størstedelen af ovenstående punkter af, så hører vi rigtig gerne fra dig!

Send din ansøgning med CV og uddannelsespapirer til job@zenmedia.dk. Ved yderligere spørgsmål til jobbet eller Zen Media, kontakt Mathias Riis på Mathias@zenmedia.dk eller på tlf. 23 64 54 11.

Ansøg stillingen nu

Digitalt full-service bureau - dedikeret til at hjælpe B2B- og servicevirksomheder med at tiltrække nye, kvalificerede kunder gennem online markedsføring.

Få hjælp i dag  +45 71 99 85 85   kontakt@zenmedia.dk
Zen Media ApS, Birk Centerpark 40, 7400 Herning. CVR: 38445723   Sitemap   Privatlivspolitik

Ring til os