RejseBranchen

Online markedsføring der giver nye- og mere loyale kunder

Online Marketing

Rejse
Branchen

Få flere- og mere loyale kunder

Vi finder
nye kunder
online

Vi finder
nye kunder
online

+600

Nye potentielle kunder på 1 uge

Her er en konkret case fra Hanstholm Rejser, der har valgt os til at finde nye potentielle kunder online og klargøre dem til salg. På bare 1 uge lykkedes det at finde mere end 600 nye potentielle kunder.

1.38 kr.

Kostede en ny potentiel kunde for Hanstholm Rejser

Hvor mange penge bruger du på at skabe den rette efterspørgsel? Med online marketing kan du finde interesserede personer i din målgruppe til en super attraktiv pris.

Find nye kunder
helt automatisk

Blandt mange tusinde rejselystne danskere

Vi arbejder normalt med at finde nye potentielle kunder til vores B2B kunder – men vores metoder har også vist sig særdeles effektive til at finde rejselystne danskere, der er på udkig efter drømmerejsen.

Når vi arbejder med finde Jeres nye rejsegæster, starter vi med at vække deres interesse tidligt i købsrejsen, hvor vi indhenter deres kontaktoplysninger. Herefter segmenterer vi dem automatisk – baseret på deres adfærd, hvorefter vi målretter den helt rette information på det rette tidspunkt i deres købsrejse. Når de er tilstrækkeligt varme og klar til at købe, får I en besked, og så skal de blot have det sidste skub, enten i form af en personlig e-mail eller et telefonopkald fra en sælger. Med vores metoder, sørger vi for, at I ved præcis hvem der er klar til at blive kontaktet og hvornår.

I praksis betyder det, at når familien Pedersen har vist interesse for rejser til Spanien, ved at kigge på Jeres rejser dertil, og ved at klikke på rejserne i Jeres nyhedsbreve, kommer de helt automatisk i kategorien: Gæster med interesse for Spanien. Herefter vil de automatisk modtage mere relevant information, tilbud med mere, om rejser til Spanien. Når familien Pedersen har givet tilstrækkeligt med købssignaler – eksempelvis ved at besøge hjemmesiden gentagne gange, se priser, besøge Jeres kontaktside eller lignende – får i automatisk besked om det. Herefter kan I sende dem en personlig e-mail med et godt tilbud, og ellers kan Jeres sælgere ringe dem op.

Begynder familien Pedersen i stedet for, at interessere sig mere for Jeres rejser til Norge, skifter de helt automatisk kategori til Norge, hvorefter de vil modtage relevant indhold om denne destination. Dermed er den information i sender ud, altid højaktuel for Jeres gæster. Og det betyder at I vil opleve langt højere åben-rater i Jeres nyhedsbreve – samtidigt med, at Jeres sælgere altid vil have en formidabel timing.

Anvender i denne metode, vil Jeres markedsføring altid arbejde aktivt sammen med Jeres salgsafdeling, og maskinen vil hele tiden finde nye rejselystne gæster til Jer, og gøre dem parate til salg. Det bedste af det hele er, at processen sker automatisk og fuldstændig i sammenhæng med Jeres øvrige salgsaktiviteter i Rejsebureauet.

Automatiske E-mails

Automatiske
E-mails

Sådan anvender vi automatiske e-mails

Vi anvender automatiske e-mails, til at udsende relevant indhold om Jeres destinationer, gode tilbud eller lignende – og vi sender kun til de personer, som har vist interesse for det.

I samarbejde med Jer, udarbejder vi en serie af automatiske e-mails, for hver af Jeres destinationer eller kategorier. Videre opsætter vi automatiske regler for, hvornår en gæst skal modtage disse e-mails. Dette sker typisk, hvis de har vist interesse for en specifik destination, fremfor andre destinationer på Jeres hjemmeside.

Vi kan vidst alle godt blive enige om, at vi ikke gider at modtage generel spam og irrelevante e-mails. Præcis derfor skal du kun udsende e-mails der har relevans for dine rejsegæster. Det betyder også, at hvis rejsegæsterne ændre sine interesser, så skal det indhold som de modtager også ændre sig.

Det er betyder dog ikke, at du aldrig må udsende generelle nyhedsbreve eller inspirere dem til at opleve nye destinationer. Hovedparten af dit indhold, skal blot have direkte relevans for målgruppen. På den måde er dine e-mails mere belejlige og dine rejsegæster bliver mere glade for at høre fra dig.

Synes du det lyder smart? Det hele bliver endnu smartere, når vi sammenkobler det med Jeres Facebook- og Google markedsføring.

 

Få kunderne tilbage
på hjemmesiden

Få kunderne tilbage på
hjemmesiden

Med remarketing annoncer

Hvad sker der efterfølgende, når potentielle kunder har besøgt din hjemmeside? I bedste fald har de fundet det de søgte, og bestiller en rejse. I værste fald sker der ingenting, fordi de ikke var klar til at bestille en rejse. De fleste danskere besøger rejsebureauernes hjemmesider flere gange, før de bestiller en rejse. Derfor skal I også være til stede, når de forlader Jeres hjemmeside igen.

Her kommer Facebook Retargeting Annoncer og Google Adwords Remarketing ind i billedet. Til sammen kan det holde Jeres rejsebureau top of mind, når potenteille kunder bevæger sig ind i beslutningsfasen i købsrejsen. Ligeledes kan vi vise dem mere relevant indhold og dermed påvirke deres beslutning til Jeres fordel.

Facebook Retargeting giver mulighed for, at vise annoncer på Facebook, til de personer der har besøgt Jeres hjemmeside og/eller interageret med Jeres Facebookside. Dette annonceformat er særligt interessant, fordi det giver muligheden, for at opbygge mere tillid, vise mere indhold, flere videoer og kundeanbefalinger, der samlet set fortæller mere om Jeres rejser.

Der kan vises flere forskellige annoncer over tid, og deres indhold kan være meget specifik – baseret på hvilke sider de har besøgt på Jeres hjemmeside. Facebook Retargeting Annoncer er derfor utroligt effektive, til at skabe tillid til rejsebureauet, og til supplere de automatiske e-mails samt Jeres øvrige marketingaktiviteter.

Med Google Remarketing bannerannoncer, kan vi gøre Jer synlige på andre hjemmesider – herunder større danske nyhedssider. Annoncerne kan ligeledes være meget målrettede, baseret på de rejser som kunderne har kigget på. Klikker man på annoncen sendes man tilbage til Jeres hjemmeside, hvorfor dettte annonceformat ligeledes er utroligt effektiv til at påminde folk om Jeres fantastiske rejser.

Zen Media

Specialister i online marketing for rejsebureauer

Specialister i online marketing
for rejsebureauer

Zen Media er et datadrevet online bureau, der hjælper rejsebureauer, med at finde- og kvalificere rejselystne danskere til salg. Hertil anvender vi de nyeste teknologier inden for online markedsføring.

Vi skaber gode resultater for vores kunder, og sørger for at Jeres salgs- og markedsføringsaktiviteter arbejder godt sammen. Ligeledes sørger vi for, at I holdes relevante overfor Jeres kunder, og udsender den rette information på det rette tidspunkt. Det giver flere glade kunder, øget synlighed og flere salg.

I samarbejde med Jer, udarbejder vi Jeres online strategi. Denne holder vi løbende opdateret så den passer til både vinter- og sommerdestinationerne, samt de nye destinationer i måtte få i kataloget.

Vil du også have nye potentielle kunder? Så kontakt en af vores eksperter og hør mere om mulighederne.

Vil du kontaktes og høre mere?

Kundernes succes

Kundernes
succes

“Vi har blandt andre hjulpet Hanstholm Rejser, med at finde nye potentielle kunder til bare 1.38kr stykket. På 1 uge lykkedes det at finde mere end +400 potentielle kunder via en spændende konkurrence på Facebook og yderligere +200 via en pop-up på deres hjemmeside. De har sidenhen omsat for flere tusinde kroner på de automatisk udsendte e-mails”

 

 

Vi giver dig
succes online!

   

Facebook

Vi anvender Facebook annoncering til at opsamle leads og til at opvarme dem med retargeting annoncer.

LinkedIn

Vi anvender LinkedIn annoncering til at opsamle leads og til at opvarme dem med retargeting annoncer.

Google Adwords

Vi anvender Google Adwords til at eksponere dit brand på andre hjemmesider igennem retargeting annoncer.

Søgemaskineoptimering

Vi laver effektiv søgemaskineoptimering, og sørger for at dit brand og indhold bliver set på Google.

Inbound Marketing

Vi skaber værdifuldt indhold, der giver dit brand autoritet på dit marked.

E-mail Automation

Vi anvender e-mail automation, til at udsende det rette indhold, på det rette tidspunkt til dine leads.

Hjemmesider

Vi sørger for at du har en professionel hjemmeside, der viser din værdiskabelse overfor dine kunder.

Lead scoring

Dine leads bliver tildelt points og segmenteret, baseret på hvordan – og hvornår de interagerer med dit indhold på hjemmesiden, og nyhedsbrevene. Dermed ved du hvilke leads der er klar til salg.

Zen Media

Zen Media er et digitalt full-service bureau, der er dedikeret til at hjælpe B2B- og servicevirksomheder med at tiltrække nye, kvalificerede kunder gennem online markedsføring.

 

Ring til os