Digital B2B Marketing

Godt at møde dig

Vi er super glade for, at du tager dig tiden til at komme på besøg! Her på siden, kan du lære os bedre at kende, læse om hvordan vi arbejder, connecte på LinkedIn og joine vores Facebook Gruppe om B2B marketing

Om Zen Media - konsulenterne

Hvem er vi?

Vi er teamet bag Zen Media ApS, og vi har dedikeret vores professionelle arbejdsliv, til at hjælpe B2B virksomheder med at finde nye kundeemner, og kvalificere dem til salg. Vores passion er digital marketing, forretningsudvikling og salg. 

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at give små og mellemstore B2B-virksomheder de bedste forudsætninger for at vækste deres forretninger, ved at gøre brug af moderne digitale salgsværktøjer.

Derfor har vi spenderet flere tusinde timer på at finpudse konceptet LeadMotoren™, som er vores hidtil vildeste B2B salgsværktøj, der kombinerer alt det bedste fra marketing og salg.

Misforstå os ikke, vi opfandt ikke begrebet B2B marketing, og nogle af vores kolleger i marketing branchen vil mene, at vores metoder er velkendte. Vi har blot taget det bedste, fra vores arbejde med digital marketing, og fundet frem til en proces, og struktur, som skaber maksimal værdi i B2B virksomheder.

Det betyder at vores kunder tjener penge på at arbejde sammen med os…

Men hvad er det så, der gør os så unikke?

Jo, vi har efterhånden arbejdet sammen med mange B2B virksomheder, som handler med alt fra it-outsourcing til hydraulikanlæg. Fælles for dem er, at deres løsninger typisk har en længere indsalgsproces. Med andre ord – de sælger ikke sko på en webshop. De sælger større løsninger og services, måske kombineret med salg af stumper og dele via deres B2B webshop.

Fra vores samarbejde med B2B virksomheder, har vi lært hvad der har betydning for jer, og det er ikke antal visninger af annoncer eller klik på links. Det er salg, sælgernes effektivitet, en forudsigelig ordretilgang samt jeres kendskabsgrad i jeres branche. I ønsker en struktureret proces til at arbejde med salg, hvor marketing understøtter denne bedst muligt.

For at opnå denne viden arbejder vi tæt sammen med virksomhedens sælgere, marketingansvarlige og ledelse. Vi giver alle den fornødne viden i hånden, til at træffe de rette beslutninger. Hertil rapporterer vi på dansk, og efterlader jer aldrig med uforståelige marketing KPI’er i en PDF eller på et dashboard. Vi fortæller jer hvordan det går i en video, som i modtager hver eneste måned. Denne kan i dele internt og med virksomhedens bestyrelse.

Er vi så dyrere end andre?

Det korte svar er nej, det er vi ikke –  men spørgsmålet er naturligvis altid relativt til hvem- eller hvad i sammenligner med. Det rigtige spørgsmål er nok nærmere – hvad er en kunde værd for jer? Og hvor meget skal i sælge, for at vores arbejde er betalt hjem igen. Endvidere skal i overveje hvad en effektivisering af jeres eksisterende salgsarbejde kan gøre for virksomhedens salg. Vi er af den filosofi at et samarbejde skal give mening – og vi skal kunne skabe værdi og positiv ROI, ellers giver samarbejdet ikke mening.

Har du flere spørgsmål til os?

Vi kender godt jeres situation, vi sidder jo selv og laver B2B salg. Der er helt sikkert opstået flere spørgsmål, og måske ønsker i at tjekke hvad vores andre kolleger i branchen kan.

Derfor vil vi gerne invitere dig til at gratis og uforpligtende strategimøde, hvor vi sammen kan se på, om vi kan hjælpe jeres virksomhed. Til mødet taler vi konkret om jeres case, så du som minimum altid går fra mødet med en strategi, uanset om vi skal samarbejde efterfølgende eller ej. Book dit strategimøde lige her .

 

Vi vil gerne invitere dig til at joine vores B2B marketing gruppe på Facebook

Få værdifuld viden om B2b Marketing

Vi har skabt gruppen med henblik på uddannelse og vidensdeling. Her er du blandt ligesindede, der ligesom du, ønsker at vækste deres forretninger igennem strukturede salgsprocesser og marketing. Der er ingen dumme spørgsmål, så længe det holder sig inden for gruppens formål.  

Lær fra andre i samme situation

Del dine spørgsmål og viden med de øvrige gruppemedlemmer. Måske er der andre som har stået i samme situation som dig. 

Få insider tips og tricks fra os

Vi deltager naturligvis også i gruppen, og sørger for at videregive den nyeste viden inden for B2B markedsføring og salgsoptimering. Du kan derfor bruge det som din personlige nyhedskanal.

© Zen Media ApS 2020

Zen Media Logo

Personoplysningspolitik

Ring til Zen Media

 ​

 

Klar til at booke dit strategimøde?

Vi skaber vækst i B2B virksomheder

Klik for at ringe op