Om Zen Media

Ungt team med massere af drive

Hvem er Zen Media?

Vi stræber efter at være de mest anbefalede i Danmark, til at levere digital markedsføring for virksomheder, som sælger komplicerede produkter med en lang indsalgsproces.

Zen Media består af et ungt og innovativt team med store ambitioner og et stærkt fællesskab. Vi udfordrer konstant status quo og er fokuseret på at levere det bedste produkt og en ekstra god service for vores kunder. Som medarbejder kommer du med på A-holdet og ind i et stærkt fællesskab, hvor alle bidrager med deres bedste.

Selvom vi er ambitiøse, handler det ikke om at du skal arbejde dobbelt så hurtigt som andre bureauer. Derimod forventer vi at du møder ind på arbejde hver dag med energi, sult og seriøsitet til at lave arbejdet dét bedre end hvad vi gjorde i går. På den måde bidrager alle til at udfordre status quo og vi sikrer at vores kunder får leveret mere værdi end der kan forventes. Fordi vi tager kundetilfredshed så seriøst, takker vi gerne nej til en ny kunder, hvis vi ikke tror vi kan skabe resultater eller kan se at kunden passer bedre hos et andet bureau.

Teamet bag

Rehmi Kristensen

Partner & Head of Social
rehmi@zenmedia.dk

Martin Nørgaard Klausen

Partner & Head of SEM & Marketing Automation
martin@zenmedia.dk

Mathias Riis

Partner & Head of SEO
mathias@zenmedia.dk

Theis Abildskov

Web & SEO Konsulent
theis@zenmedia.dk

Zen Media

Zen Media er et digitalt full-service bureau, der er dedikeret til at hjælpe B2B- og servicevirksomheder med at tiltrække nye, kvalificerede kunder gennem online markedsføring.

 

Ring til os