Digital B2B Marketing

LinkedIn Annoncering

Find nye potentielle kundeemner med det professionelle netværk, LinkedIn. Dette medie vokser hastigt, og er stedet vi agerer socialt i vores professionelle virke. Derfor er LinkedIn annoncering en god platform, når du ønsker at nå ud til meget specifikke virksomheder og personer med specifikke jobtitler. Vi benytter LinkedIn i vores LeadMotor™ koncept, til at finde og kvalificere nye kundeemner til salg. Book dit strategimøde og lad os tale om dine muligheder med LinkedIn.

Du vil gerne

N

Finde nye kvalificerede kundeemner som dine sælgere kan arbejde med

N

Annoncere til medarbejdere i specifikke virksomheder med specfikke jobtitler

N

Være til stede for verdens største professionelle netværk

N

Have en skalerbar strategi for at finde nye kunder, der også virker udenlands

Du vil undgå

M

At bruge kold kanvas til at finde nye kundeemner, som ikke har interesse

M

At betale en formue til telemarketing, netværksmøder eller messedeltagelse

M

At smide dine annoncekroner ud af vinduet til irrelevante målgrupper

M

At være usynlig når folk har mest brug for dine services

Oplev LeadMotoren i Action!

Prøv på egen krop, hvordan LeadMotoren virker. Vi har dokumenteret hele processen, og lægger det hele åbent ud, så du kan vurdere om det er noget for din virksomhed! Du kan starte motoren lige herunder:

Vi benytter dine oplysninger til at sende dig e-mails om LeadMotoren. Læs vores personoplysningspolitik her.

LinkedIn Annoncering for B2B 

Vi bruger LinkedIn Annoncering til at finde kvalificerede B2B leads samt til at kvalifcere dem til salg.

Denne platform har udviklet sig rigtig meget de senste år, og derfor er det også en platform, som B2B virksomheder virkelig kan få glæde af, når det handler om at finde nye kvalificerede kundeemner. Man skal være klar på at LinkedIn er dyrere end de fleste øvrige annonceringsplatforme, men benytter man det rigtigt, kan det tilsvarende også skabe stor værdi. 

Ligesom på Facebook og Google kan vi også vise dine budskaber, til personer der allerede har besøgt din hjemmeside, men som ikke foretog sig den ønskede handling – nemlig at kontakte dig. På den måde holdes du top of mind ved din målgruppe, og øger sandsynligheden for at blive husket, når de er i markedet efter dine produkter eller services.  

Alle nye kundeemner kan automatisk synkroniseres med de fleste e-mail programmer, og med de fleste CRM systemer, så du altid har dine data tilgængelige, i de systemer som du bruger til dagligt.

Vi anvender LinkedIn Annoncering som en mulighed sidestillet med Facebook Annoncering i vores LeadMotor™. Hvorvidt du skal satse på det ene eller andet, hjælper vi gerne med at afklare ved dit strategimøde, som du kan booke lige her.

Skal vi tale om din case? Book dit strategimøde med mig…

Find ud af om vi kan hjælpe din virksomhed

Vi bruger meget af tiden på at forstå din nuværende situation samt dine fremtidige ønsker og målsætninger. Dermed kan vi sammen se, om vi er det rette match til at hjælpe jer derhen hvor i gerne vil være. Vi er brutalt ærlige, og siger også hvis vi ikke er de rette samarbejdspartnere.   

Strategimødet er helt gratis og uforpligtende

Du vil altid kunne gå fra mødet med gode anbefalinger til din markedsføring, baseret på din nuværende- og ønskede situation. Om vi skal arbejde sammen, er naturligvis helt op til dig. Ingen sure miner herfra, hvis du vælger at gå fra mødet kun med din strategi.  

Du vælger tidspunktet og kan altid melde fra

Via vores online mødebooking system, kan du vælge præcis det tidspunkt som passer dig bedst – såfremt tidspunktet naturligvis er ledigt. Og bliver du forhindret i at deltage, er det altid okay med os. Bare smid os en besked, så forsøger vi at booke en anden tid til dig.

Vi kan tale i dybden om LinkedIn Annoncering

Når du booker et strategimøde med mig, så kan vi tale om din konkrete case, og det betyder at du får værdifulde inputs til din fremtidige LinkedIn-strategi. Book dit strategimøde med mig lige her.

© Zen Media ApS 2020

Zen Media Logo

Personoplysningspolitik

Ring til Zen Media

 ​

 

Klar til at booke dit strategimøde?

Vi skaber vækst i B2B virksomheder

Klik for at ringe op