Kontakt

Zen Media

Specialister i online marketing for B2B virksomheder

Zen Media er et datadrevet online bureau, der hjælper B2B virksomheder, med at finde- og kvalificere leads til salg. Hertil anvender vi de nyeste teknologier inden for online markedsføring.

Vores kunder handler typisk med mere komplekse produkter eller services, der har en længere indsalgsproces. Derfor starter vi altid med at forstå dine kunders købsrejse, således at vi kan opsætte en automatisk LeadMotor, der giver dem den rigtige information på det rigtige tidspunkt i deres beslutningsproces.

LeadMotoren arbejder aktivt for din forretning 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor er det en effektiv maskine, der supporterer din salgsafdeling aktivt, så de udelukkende skal koncentrere sig om de varme leads. Dermed samarbejder salg og marketing, og giver dig flere leads, mere synlighed og flere salg som mærkes på bundlinjen.

Vil du høre mere om hvordan du kan få en automatisk LeadMotor? Så kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Vil du tale med en af vores eksperter?

Send en
Besked

Vi er klar til at
se på din case

Send en
Besked

Vi er klar til at
se på din case

Find vej til os

Zen Media

Velkommen til Zen Medias adresse i Innovatorium.

Herning

Innovatorium

Birk Centerpark 40

7400 Herning

B2B Markdsføring

Zen Media ApS

Kontakt os

Alle dage

Zen Media er et datadrevet online bureau, der hjælper B2B virksomheder, med at finde- og kvalificere leads til salg. Hertil anvender vi de nyeste teknologier inden for online markedsføring. Vi kan kontaktes alle dage fra kl 09.00. Følg os også på de sociale medier, hvor vi deler ud af brugbare tips og tricks.

Ring til os