Zen Karriere

Passion for digital marketing

Zen Media er et hurtigt-voksende digitalt bureau, bestående af et ambitiøst team med passion for digital forretningsskabelse og online marketing.

“Vores vision er at blive Danmarks mest anbefalede digitale bureau ved at skabe mærkbare resultater i vores kunders forretninger”

Med denne vision, har vi fokus på at give vores kunder succes online. Derfor behøver vi konstant at udvikle vores viden, ressourcer- og kompetencer inden for online markedsføring.

Til daglig arbejder vi med virksomheder i mange forskellige brancher, hvilket stiller store krav til vores konsulenter, idet de stilles over for flere forskellige marketingopgaver både på strategisk-, taktisk- og operationelt niveau.

Herfra opbygger konsulenterne en meget solid base af viden- og know how omkring hvad der virker- og ikke virker på tværs af forskellige brancher. De lærer at forstå hvad der har betydning for kundernes forretninger på kort- og lang sigt.

Præcis derfor, er du som zen-konsulent vores største- og vigtigste aktiv. Af samme årsag søger vi kun konsulenter, der er klar til at tage ekstremt ejerskab- og ansvar for deres ekspertiseområder, vores kunders online succes, samt for teamet og udviklingen i Zen Media.

Ledige stillinger

Klik på et stillingsopslag for at læse mere- og for at ansøge

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Zen Media

Zen Media er et digitalt full-service bureau, der er dedikeret til at hjælpe B2B- og servicevirksomheder med at tiltrække nye, kvalificerede kunder gennem online markedsføring.

 

Ring til os