Zen Karriere

Passion for digital marketing

Zen Media er et hurtigt-voksende digitalt bureau, bestående af et ambitiøst team med passion for digital forretningsskabelse og online marketing.

“Vores vision er at blive Danmarks mest anbefalede digitale bureau ved at skabe mærkbare resultater i vores kunders forretninger”

Med denne vision, har vi fokus på at give vores kunder succes online. Derfor behøver vi konstant at udvikle vores viden, ressourcer- og kompetencer inden for online markedsføring.

Til daglig arbejder vi med virksomheder i mange forskellige brancher, hvilket stiller store krav til vores konsulenter, idet de stilles over for flere forskellige marketingopgaver både på strategisk-, taktisk- og operationelt niveau.

Herfra opbygger konsulenterne en meget solid base af viden- og know how omkring hvad der virker- og ikke virker på tværs af forskellige brancher. De lærer at forstå hvad der har betydning for kundernes forretninger på kort- og lang sigt.

Præcis derfor, er du som zen-konsulent vores største- og vigtigste aktiv. Af samme årsag søger vi kun konsulenter, der er klar til at tage ekstremt ejerskab- og ansvar for deres ekspertiseområder, vores kunders online succes, samt for teamet og udviklingen i Zen Media.

Ledige stillinger

Klik på et stillingsopslag for at læse mere- og for at ansøge

Google Ads konsulent

Google Ads konsulent Er du vores nye Google Ads konsulent ? Zen Media er et hurtigtvoksende digitalt marketingbureau - og vi søger derfor lige nu en dygtig PPC specialist til stillingen som Google Ads konsulent. I denne stilling får du medansvar for at videreudvikle...

Praktikant ved Zen Media

Studerer du markedsføring eller kommunikation, og søger du en praktikplads? Hos Zen Media søger vi en praktikant til Social Media Afdelingen, der ønsker at blive blandt de bedste i Danmark, inden for digital markedsføring og forretningsskabelse.

Grafisk Konsulent

Zen Media er et hurtigt voksende digitalt bureau – og lige nu søger vi en dygtig grafisk konsulent, der kan designe effektive- og overbevisende digitale medieoplevelser for vores kunder, ved at forene grafik & design, billeder & video samt tekstforfatning.

SEO Konsulent

Har du erfaring med SEO samt mod og arbejdsomhed til at blive en af Danmarks dygtigste SEO konsulenter i løbet af de næste par år? Zen Media er et hurtigt voksende digitalt marketing bureau i Herning, der søger en SEO konsulent med lyst til at lære hurtigt.

Head of Google Ads

Zen Media er et ungt digitalt marketingbureau i hurtig udvikling, og søger derfor den rette person til at overtage stillingen som Head of Google Ads. I denne stilling får du ansvaret for at videreudvikle vores Google Ads afdeling og produkt, samtidig med at du skal håndtere en række spændende kontis.

Vores konsulenter

Rehmi Kristensen

Partner & Head of Social
rehmi@zenmedia.dk

Martin Nørgaard Klausen

Partner & Head of SEM & Marketing Automation
martin@zenmedia.dk

Mathias Riis

Partner & Head of SEO
mathias@zenmedia.dk

Theis Abildskov

Web & SEO Konsulent
theis@zenmedia.dk

Digitalt full-service bureau - dedikeret til at hjælpe B2B- og servicevirksomheder med at tiltrække nye, kvalificerede kunder gennem online markedsføring.

Få hjælp i dag  +45 71 99 85 85   kontakt@zenmedia.dk
Zen Media ApS, Birk Centerpark 40, 7400 Herning. CVR: 38445723   Sitemap   Privatlivspolitik

Ring til os