Ny Hjemmeside? 

Inspirer dine kunder med en ny mobilvenlig hjemmeside

Professionel
hjemmeside
Vi designer 
din hjemmeside!
Enkel proces
Vi sørger for at, du hurtigt får en ny mobilvenlig hjemmeside
Hos Zen Media er der ingen lange ventetider eller langtrukne processer. Vi sørger for at du hurtigt får din nye hjemmeside op og køre, så du kan skaffe nye kunder.
Vælg design
Find et design der passer til din virksomhed

Det kan være overvældende at vælge et design til din nye hjemmeside. Derfor hjælper vi dig godt i gang, med et udvalg af temaer, som vi kan benytte til at designe din hjemmeside med. Vi kan også designe den helt fra bunden.

Din hjemmeside
skaber forretning

Vi sørger for at hjemmesiden henvender
sig til målgruppen, og at den skaber
interesse samt værdi frem i mod et salg.
Din hjemmeside er på 24/7 også når du holder fri, derfor er det vigtigt at den afspejler din virksomheds identitet. Vi udvikler derfor altid hjemmesider med udgangspunkt i dig og din virksomheds behov og har altid fokus på brugervenlighed og responsive design.

Gennem dialog og samarbejde finder vi frem til, hvad budskabet med din hjemmeside er. Kun på den måde, kan vi skabe en hjemmeside, der skarpt kommunikerer, præcist hvad dine kunder har brug for at vide. Dernæst skal designet matche din virksomhed, og samtidig give dine kunder en god brugeroplevelse. Et gennemført design, der viser en virksomheds personlighed, skaber opmærksomhed og fremstår professionel.

Vi udvikler hjemmesider i det brugervenlige WordPress, der sikre at du nemt vil kunne tilføje og rette tekster, skifte billeder eller hvad ellers du har brug for. Med plugins og temaer til rådighed, kan vi designe og udvikle en hjemmeside helt efter dine behov. Når din hjemmeside er færdigudviklet, sørger vi for at lære dig, hvordan den anvendes.

Det er vigtigt for os at du får en brugervenlig side, som du selv nemt kan vedligeholde. Derfor fokuserer vi altid på, at det skal være nemt for dig at benytte, ændre og udvide din hjemmeside. Alternativt står vi gerne til rådighed, hvis du har behov for hjælp.

Responsive Design

Responsive
Design
Vi sørger for at du kan vises på alle skærmstørrelser
Med et stigende antal der benytter deres mobiltelefoner, tablets m.m. når de søger på nettet, skal din side være responsiv, så den automatisk tilpasser sig til den skærm, som den bliver vist på. Det handler om at øge brugervenligheden og brugeroplevelsen, når dine kunder besøger din side. Lykkedes dette ikke kan det være en afgørende faktor for at, de hurtigt forsvinder fra din side igen.

Med en responsiv side vil dine eksisterende kunder og nye potentielle kunder få en markant bedre oplevelse, når de besøger din hjemmeside.

Google favoriserer i dag de sider, som er mobilvenlige og sørger for at de ligger højere i søgeresultaterne. Derfor udvikler og designer vi altid din side responsiv.

Enkel proces

Sikrer dig en gennemsigtig og agil proces frem i mod dit ønskede resultat. Herunder ser du processen for hvordan vi skaber din nye hjemmeside for dig

1. Møde

Vi starter med et møde, hvorpå vi finder frem til jeres krav, behov og ønsker. Herefter kan i vælge at benytte et af vores temaer, eller vi kan skabe et nyt design til jeres hjemmeside.

2. Første udkast

Vi udvikler et udkast til, hvordan jeres hjemmeside kan opbygges og se ud. Her er det vigtigt for os, at i allerede her kan genkendes jeres virksomheds budskab, samt nemt navigere rundt på siden.

3. Fremvisning

Vi designer og udvikler hjemmesiden færdig, samt klargøre den til at vise dig det endelige resultat. Eventuelle rettelser vil blive justeret inden lancering af siden.

4. Lancering

Vi sørger for din hjemmeside kommer online på dit domæne. Efterfølgende tilbyder vi en lille undervisning i hvordan sidens indholdet opdateres, hvad enten det er tekst, billede eller video.

Vælg design

Du kan vælge imellem et af vores let justerbare designs, eller vi kan designe din hjemmeside fra bunden

Konsulent

Energi

Transport

Finansiel

Industri

Ekstra

Zen Media
Specialister i online marketing for B2B virksomheder
Zen Media er et datadrevet online bureau, der hjælper B2B virksomheder, med at finde- og kvalificere leads til salg. Hertil anvender vi de nyeste teknologier inden for online markedsføring.

Vores kunder handler typisk med mere komplekse produkter eller services, der har en længere indsalgsproces. Derfor starter vi altid med at forstå dine kunders købsrejse, således at vi kan opsætte en automatisk LeadMotor, der giver dem den rigtige information på det rigtige tidspunkt i deres beslutningsproces.

LeadMotoren arbejder aktivt for din forretning 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor er det en effektiv maskine, der supporterer din salgsafdeling aktivt, så de udelukkende skal koncentrere sig om de varme leads. Dermed samarbejder salg og marketing, og giver dig flere leads, mere synlighed og flere salg som mærkes på bundlinjen.

Vil du høre mere om hvordan du kan få en automatisk LeadMotor? Så kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Vil du kontaktes og høre mere?

Kundernes succes

Kundernes
succes

"Som innovationskonsulenter har vi altid set marketing som en stor udfordring! Vores kunders behov er meget vekslende og det er svært at gennemskue, hvornår de har brug for vores ydelser. Men efter vi fik kontakt til Zen Media, fik vi øjnene op for, at det slet ikke er en umulig opgave."

 


Søren Hejne Hansen

Innohow

Vi giver dig
succes online!
   

Facebook

Vi anvender Facebook annoncering til at opsamle leads og til at opvarme dem med retargeting annoncer.

LinkedIn

Vi anvender LinkedIn annoncering til at opsamle leads og til at opvarme dem med retargeting annoncer.

Google Adwords

Vi anvender Google Adwords til at eksponere dit brand på andre hjemmesider igennem retargeting annoncer.

Søgemaskineoptimering

Vi laver effektiv søgemaskineoptimering, og sørger for at dit brand og indhold bliver set på Google.

Inbound Marketing

Vi skaber værdifuldt indhold, der giver dit brand autoritet på dit marked.

E-mail Automation

Vi anvender e-mail automation, til at udsende det rette indhold, på det rette tidspunkt til dine leads.

Hjemmesider

Vi sørger for at du har en professionel hjemmeside, der viser din værdiskabelse overfor dine kunder.

Lead scoring

Dine leads bliver tildelt points og segmenteret, baseret på hvordan – og hvornår de interagerer med dit indhold på hjemmesiden, og nyhedsbrevene. Dermed ved du hvilke leads der er klar til salg.

Herning

Innovatorium

Birk Centerpark 40

7400 Herning

B2B Markdsføring

Zen Media ApS

Kontakt os

Alle dage

Zen Media er et datadrevet online bureau, der hjælper B2B virksomheder, med at finde- og kvalificere leads til salg. Hertil anvender vi de nyeste teknologier inden for online markedsføring. Vi kan kontaktes alle dage fra kl 09.00. Følg os også på de sociale medier, hvor vi deler ud af brugbare tips og tricks.

Ring til os