Google Ads

Få nye Leads med Google Ads

Få Leads
fra Google

Find Leads
Google

+3,5 mia

Er antallet af søgninger der dagligt foretages på Google.

Der foretages +40.000 søgninger på Google i sekundet. Folk leder formentlig i dette sekund efter dine ydelser eller produkter

50 %

Skelner IKKE i mellem annoncer og organiske resultater.

Annoncerne vises ud fra de søgeord, som er relevant for netop din virksomhed, derfor betaler du kun for at få dine annoncer vist for personer, der søger efter dine produkter eller ydelser.

Leadgenerering
på Google

For B2B virksomheder

Vi bruger Google Ads til at præsentere dine ydelser og produkter, til de der søger efter det i Googles søgenetværk.

Du betaler kun når der klikkes på dine annoncer. Disse vises i Googles søgeresultater, når der anvendes søgeord, der er relevante for din virksomhed. Sammen bestemmer vi hvilke søgeord, som du gerne vil findes på.

Vi opsætter relevante konverteringssporinger, så vi kan se hvor mange opkald og beskeder, der er kommer fra de forskellige søgeord og annoncer.  På denne måde optimerer vi løbende, så du får flest beskeder og opkald for dine penge.

Folk er dog sjældent klar til at handle med dig ved 1. besøg, og derfor opsætter vi remarketing annoncer via Google Ads Displaynetværk, som du kan læse mere om nedenfor.

Når folk så er klar til at købe, er det altafgørende at du bliver fundet, når der søges på din virksomhed på Google.

Derfor er Google Ads både godt til leadgenerering i toppen- og i bunden af salgstragten.

Google Ads desuden også kombineres med fx sideløbende SEO, der bl.a. kan hjælpe med at øge kendskabet til din hjemmeside og dit brand.

Remarketing
Google Ads

Remarketing Google Adwords

Sådan holder du dig Top of Mind

Vi anvender bannerannoncer i Google Ads’ Displaynetværk, som vises til alle de personer, der har besøgt din hjemmeside. Vi kan målrette bannerannoncerne, baseret på specifikke ydelser og produkter, som de besøgende kiggede på, da de besøgte din hjemmeside.

Med over 2 mio. partner websites og apps når Google ud til over 90 % af verdens internetbrugere.

Vi kan derfor roligt sige, at bannerannoncerne følger den besøgende rundt på langt de fleste hjemmesider og aps som de besøger.

Om de læser Børsen eller Ekstra Bladet, så vil din virksomhed være tilstede, og dermed blive holdt top of mind!

Valget af medie har de selv truffet, de vil derfor kun blive positiv over at se din virksomhed et sted, som de selv holder af at besøge.

Konverteringssporing

Er også for B2B virksomheder

 

B2C webshops har længe kunne måle, hvor mange salg de har haft – nu er det din tur til at nyde godt at det samme overblik over dine annoncers effekt.

Vi opsætter konverteringsporing, så du på hver annonce kan se hvor mange opkald og beskeder hvert søgeord og annonce har givet.

Ser man dine annoncer på computeren, kan vi opsætte konverteringsporing, så man kan se hvor mange der har kigget på telefonnummeret i f.eks. min. 10 sekunder i træk

På denne måde kan vi hele tiden se hvad 1 opkald har kostet og optimere annoncerne imod, at få så mange kvalificerede opkald og beskeder som muligt.

Det betyder at du får større effekt af din annoncering på Google, og mærkbare resultater der kan dokumenteres. Kontakt os i dag, hvis vi skal vise dig hvordan dine besøgende bruger din hjemmeside.

Zen Media

Specialister i online marketing for B2B virksomheder

Zen Media er et datadrevet online bureau, der hjælper B2B virksomheder, med at finde- og kvalificere leads til salg. Hertil anvender vi de nyeste teknologier inden for online markedsføring.

Vores kunder handler typisk med mere komplekse produkter eller services, der har en længere indsalgsproces. Derfor starter vi altid med at forstå dine kunders købsrejse, således at vi kan opsætte en automatisk LeadMotor, der giver dem den rigtige information på det rigtige tidspunkt i deres beslutningsproces.

LeadMotoren arbejder aktivt for din forretning 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor er det en effektiv maskine, der supporterer din salgsafdeling aktivt, så de udelukkende skal koncentrere sig om de varme leads. Dermed samarbejder salg og marketing, og giver dig flere leads, mere synlighed og flere salg som mærkes på bundlinjen.

Vil du høre mere om hvordan du kan få en automatisk LeadMotor? Så kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Vil du kontaktes og høre mere?

7 + 2 =

Kundernes succes

Kundernes
succes

"Som innovationskonsulenter har vi altid set marketing som en stor udfordring! Vores kunders behov er meget vekslende og det er svært at gennemskue, hvornår de har brug for vores ydelser. Men efter vi fik kontakt til Zen Media, fik vi øjnene op for, at det slet ikke er en umulig opgave."

 


Søren Hejne Hansen

Direktør, Innohow

"ZenMedia.dk har igennem hele forløbet været gode til at forstå vores ideer og de værdier vi ønsker fremhævet på den nye hjemmeside. De har samtidig udfordret os professionelt, så vi i fællesskab har fundet de bedste løsninger som både forbedre SEO, brugervenlighed og design."

 


Ronnie Rahbek

Udviklingschef, OfficeFit

"Zen Media har været helt fantastiske til at imødekomme vores ideér og samtidigt selv være kommet med fede indspark, både til design og hjemmesidens funktionalitet. En super professionel tilgang til tingene fra start til slut gjorde overgangen helt smertefri. Vi kunne allerede mærke forskel i antal bookinger i løbet af 1. måned, så jeg vil give mine bedste anbefalinger videre til Martin og de øvrige drenge hos Zen Media."

 


Jan Taulbjerg

Medejer, Fox And Hounds Herning

Zen Media

Zen Media er et digitalt full-service bureau, der er dedikeret til at hjælpe B2B- og servicevirksomheder med at tiltrække nye, kvalificerede kunder gennem online markedsføring.

 

Ring til os