Google Ads konsulent

Er du vores nye Google Ads konsulent ?

Zen Media er et hurtigtvoksende digitalt marketingbureau – og vi søger derfor lige nu en dygtig PPC specialist til stillingen som Google Ads konsulent. I denne stilling får du medansvar for at videreudvikle vores Google Ads afdeling og produkt, samtidig med at du skal håndtere en række spændende kunder.

Vil du med ombord?

Stillingen som Google Ads konsulent er helt ideel for dig, der gerne vil prøve kræfter med Google Ads i en hurtigtvoksende virksomhed. Vi forventer at du er klar til at tage ansvar og opbygge viden.

Google Ads er en vigtig marketing vertikal for vores kunder. Google Ads står hver dag for at skabe vækst i kundernes forretninger – og derfor ser vi meget frem til samarbejdet med vores nye Google Ads konsulent. Du vil arbejde med mange forskellige kunder i forskellige brancher, og sparre med kunderne på både taktisk og operationelt niveau. Det bliver udfordrende, sjovt og lærerigt.

Du vil gerne:

 • Arbejde med Google Ads på både strategisk- taktisk- og operationelt niveau.
 • Rådgive og vejlede vores kunder inden for Google Ads’ muligheder
 • Arbejde med kunder i  forskellige brancher
 • Være med til at udvikle vores Google Ads produkt
 • Lede vores Google Ads afdeling i fremtiden

Du har:

 • Min 1 års erfaring med Google Ads (Google Adwords).
 • Forståelse for købsprocesser og dybdegående viden om hvordan Google Ads benyttes og spiller sammen med andre kanaler.
 • En Google Ads certificering.

Som person er du:

 • Datadrevet og struktureret i dit arbejde.
 • Meget ambitiøs og går altid den ekstra mil.
 • God til at formidle avancerede Google Ads strategier på en forståelig måde.
 • Aldrig tilfreds med status quo og på konstant udkig efter nye måder at udvikle dit arbejde og dig selv som person.

Hvem er Zen Media?

Vi stræber efter at være de mest anbefalede i Danmark, til at levere digital markedsføring for virksomheder, som sælger komplekse produkter med en lang indsalgsproces.

Zen Media består af et ungt og innovativt team med store ambitioner og et stærkt fællesskab. Vi udfordrer konstant status quo, og er fokuseret på at levere det bedste produkt og en ekstra god service for vores kunder. Som medarbejder kommer du med på A-holdet og ind i et stærkt fællesskab, hvor alle bidrager med deres bedste.

Vi forventer vi at du møder ind på arbejde hver dag med energi, sult og seriøsitet, samt en lyst til at lære og udvikle dig personligt. På den måde bidrager alle til at udfordre status quo og vi sikrer at vores kunder får leveret mere værdi end der kan forventes. Fordi vi tager kundetilfredshed så seriøst, takker vi altid nej til en ny kunde, hvis vi ikke tror vi kan skabe gode nok resultater eller kan se at kunden passer bedre hos et andet bureau.

Det praktiske

Jobbet som Google Ads konsulent ved Zen Media er en fuldtidsstilling. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, som endeligt aftales på baggrund af kompetencer og relevant erhvervserfaring.

Arbejdet finder sted på Zen Medias kontor på Birk Centerpark 40, 7400 Herning.

Tiltrædelse som Google Ads konsulent sker hurtigst muligt, og samtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet.

Er du interesseret?

Hvis du kan tjekke størstedelen af ovenstående punkter af, så hører vi rigtig gerne fra dig!

Send din ansøgning med CV og uddannelsespapirer til job@zenmedia.dk. Ved yderligere spørgsmål til jobbet eller Zen Media, kontakt Martin Klausen på Martin@zenmedia.dk eller på tlf. 21 33 14 06.

Zen Media

Zen Media er et digitalt full-service bureau, der er dedikeret til at hjælpe B2B- og servicevirksomheder med at tiltrække nye, kvalificerede kunder gennem online markedsføring.

 

Ring til os