Facebook Annoncering

Facebook
Annoncering

Find Leads
Facebook

Find Leads
Facebook

+3.5 milioner

Er antallet af danske brugere på Facebook
Hele 67% af Danmarks befolkning er aktive på verdens største sociale medie, Facebook. Det betyder at din målgruppe med stor sandsynlighed også er aktive her. Antallet af brugere stiger, så tallet er sikkert allerede outdated.

79%

Af de 29-49 årige anvender Facebook
Denne statistik fortæller os, at det ikke kun er de unge, som bruger Facebook. Tallet stiger hvis du tager udgangspunkt i de 18-29 årige. Her er det hele 82% der bruger Facebook.

Leadgenerering
på Facebook

For B2B virksomheder

Vi bruger Facebook Annoncering til at finde kvalificerede B2B leads. Ja, du læste rigtigt – det er ikke forbeholdt B2C annoncører. Din målgruppe findes også på Facebook, og er modtagelige overfor dit indhold.

Med Facebooks annonceringsværktøj, kan vi nå din eksisterende målgruppe – men også finde nye. Det er en effektiv metode til at finde nye leads i toppen af salgstragten, som bliver ført ind i det automatiske e-mail flow. I B2B sammenhænge er det typisk beslutningstagerne, som vi forsøger at ramme.

Fremgangsmåden er, at tilbyde målgruppen noget indhold af høj værdi – Det kunne eksempelvis være en e-bog, en guide eller et video-kursus, der omhandler de emner, som din virksomhed beskæftiger sig med. Målgruppen viser sin interesse, ved at takke ja, til at modtage indholdet pr. e-mail, inklusiv nogle automatiske e-mails, der giver mere viden inden for området.

På denne måde er dialogen indledt med det nye lead, og vi kan herefter starte et personaliseret flow for den enkelte person, med henblik på at øge deres interesse for din virksomhed – herunder dine produkter eller services.

Alle nye leads kan automatisk synkroniseres med de fleste e-mail programmer, og med de fleste CRM systemer, så du altid har dine data tilgængelige, i de systemer som du bruger til dagligt.

Facebook Lead Ads

Facebook
Lead Ads

Sådan finder vi leads på Facebook

Vi anvender Facebook Lead Ads, der er et meget effektivt annonceformat, som tillader Facebooks brugere, at indsende sine oplysninger til din virksomhed på en nem og intuitiv måde.

Når brugeren klikker på “Tilmeld dig” eller “Download” er deres navn og e-mailadresse præudfyldt og klar til at blive sendt. Vi kan også bede burgeren om flere oplysninger, som de indtaster manuelt.

Vi anvender Lead Ads til at finde kvalificerede B2B Leads til din virksomhed. Det sker som beskrevet tidligere på denne side, ved at tilbyde målgruppen noget værdifuldt indhold.

Her kan du se to eksempler på Facebook Lead Ads. I den første tilbyder Innohow sin e-bog om innovationsprocesser, hvor annonceteksten siger, at DanFoss reducerede sin udviklingstid i konceptfasen af en produktløsning, ved netop at anvende denne innovationsproces. I den anden annonce tilbyder CrossWorkers sit ScoreCard til at udvælge den rette offshore-destination i forbindelse med it-outsourcing.

Herefter sendes det lovede indhold til dit lead. Denne proces anbefaler vi at køre automatisk via e-mail.

Retargeting
på Facebook

For B2B virksomheder

Hvad sker der efterfølgende, når et lead har besøgt din hjemmeside? I bedste fald har de fundet det de søgte og kontaktet dig. I værste fald sker der ingenting, fordi de ikke var klar til at kontakte dig. Det første sker dog sjældent for B2B virksomheder, og derfor har vi behov for at kunne give mere indhold til de leads, der ikke var klar til at tage kontakt – måske fordi de savnede mere information eller fordi de behøvede mere tid.

Her kommer Facebook Retargeting Annoncer ind i billedet. De giver os mulighed for at vise annoncer på Facebook, til de personer der har besøgt din hjemmeside og/eller interageret med din Facebookside. Dette annonceformat er særligt interessant, fordi det giver os mulighed for at opbygge mere tillid, vise mere værdibaseret indhold og fortælle mere omkring dine produkter eller services.

På denne måde slipper du ikke dine leads, når de forlader hjemmesiden, og de er mere tilbøjelige til at huske din virksomhed, når de kommer i markedet efter dine produkter eller services.

Der kan vises flere forskellige annoncer over tid, og deres indhold kan være meget specifikt – baseret på hvilke sider de har besøgt på din hjemmeside. Eksempelvis kan det være en god ide, at vise uddybende indhold omkring service1, hvis dit lead udelukkende har interesseret sig for det. Videre kan der vises cases og opbygges tillid med kundeudtalelser, referencer etc.

Facebook Retargeting Annoncer er derfor utroligt effektive, til at skabe tillid til din virksomhed, og til supplere dine automatiske e-mails samt øvrige marketingaktiviteter.

Zen Media

Specialister i online marketing for B2B virksomheder

Zen Media er et datadrevet online bureau, der hjælper B2B virksomheder, med at finde- og kvalificere leads til salg. Hertil anvender vi de nyeste teknologier inden for online markedsføring.

Vores kunder handler typisk med mere komplekse produkter eller services, der har en længere indsalgsproces. Derfor starter vi altid med at forstå dine kunders købsrejse, således at vi kan opsætte en automatisk LeadMotor, der giver dem den rigtige information på det rigtige tidspunkt i deres beslutningsproces.

LeadMotoren arbejder aktivt for din forretning 24 timer i døgnet, hele året rundt. Derfor er det en effektiv maskine, der supporterer din salgsafdeling aktivt, så de udelukkende skal koncentrere sig om de varme leads. Dermed samarbejder salg og marketing, og giver dig flere leads, mere synlighed og flere salg som mærkes på bundlinjen.

Vil du høre mere om hvordan du kan få en automatisk LeadMotor? Så kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Vil du kontaktes og høre mere?

4 + 13 =

Kundernes succes

Kundernes
succes

"Som innovationskonsulenter har vi altid set marketing som en stor udfordring! Vores kunders behov er meget vekslende og det er svært at gennemskue, hvornår de har brug for vores ydelser. Men efter vi fik kontakt til Zen Media, fik vi øjnene op for, at det slet ikke er en umulig opgave."

 


Søren Hejne Hansen

Direktør, Innohow

"ZenMedia.dk har igennem hele forløbet været gode til at forstå vores ideer og de værdier vi ønsker fremhævet på den nye hjemmeside. De har samtidig udfordret os professionelt, så vi i fællesskab har fundet de bedste løsninger som både forbedre SEO, brugervenlighed og design."

 


Ronnie Rahbek

Udviklingschef, OfficeFit

"Zen Media har været helt fantastiske til at imødekomme vores ideér og samtidigt selv være kommet med fede indspark, både til design og hjemmesidens funktionalitet. En super professionel tilgang til tingene fra start til slut gjorde overgangen helt smertefri. Vi kunne allerede mærke forskel i antal bookinger i løbet af 1. måned, så jeg vil give mine bedste anbefalinger videre til Martin og de øvrige drenge hos Zen Media."

 


Jan Taulbjerg

Medejer, Fox And Hounds Herning

Zen Media

Zen Media er et digitalt full-service bureau, der er dedikeret til at hjælpe B2B- og servicevirksomheder med at tiltrække nye, kvalificerede kunder gennem online markedsføring.

 

Ring til os