Content Creator

Er du vores nye Content Creator?

Zen Media er et hurtigt voksende digitalt bureau – og lige nu søger vi en dygtig Content Creator, der kan designe effektive- og overbevisende digitale medieoplevelser for vores kunder, ved at forene grafik og tekstformidling. 

Vil du med ombord?

Med denne stilling får du mulighed for at tage ansvaret for vores kunders digitale- og visuelle identiteter og kommunikation. Du vil arbejde sammen med vores dygtige konsulenter indenfor digital marketing og du bliver en del af et stærkt fællesskab. Samtidigt vil du indgå i en ung virksomhed i vækst, og vil derfor kunne sætte dit personlige præg på kulturen. Lyder det som noget for dig?

Du vil gerne:

 • Arbejde med digital formidling – herunder whitepapers, infografikker, nyhedsbreve, bannerannoncering, sociale medier, blogs, e-bøger.
 • Arbejde i et ungt og ambitiøst team, hvor du bidrager med designmæssige- og kreative initiativer samt dine kommunikationsfærdigheder gennem grafik og tekst, samt står for eksekveringen heraf.
 • Hjælpe vores kunder med at få en professionel online profil, ved at udarbejde gennemførte designs og visuelle identiteter, på tværs af forskellige medier.
 • Udarbejde den rette kommunikation igennem tekst og grafik som passer til den enkelte kundes branche og behov.
 • Udvikle dig personligt, til at blive en smadder dygtig content creator, med mulighed for at gribe ansvaret for Zen Medias content afdeling.


Du har:

 • Omfattende erfaring med Adobe Suite, herunder: Photoshop, InDesign og Illustrator.
 • Omfattende forståelse af design – et grafisk øje og sans for detaljer.
 • Gode evner indenfor formidling på skrift, både på engelsk og dansk.
 • Gode evner til at tilpasse din kommunikation til forskellige brancher og forskellige behov.

Det er kun en fordel hvis du har erfaring med at opbygge hjemmesider, videoproduktion, digital marketing eller projektledelse.

Som person er du:

 • Kreativ anlagt, og elsker designprocesser.
 • Du elsker at kommunikere igennem grafik og tekster ud fra den kommunikation der passer til den enkelte kundes behov.
 • Ambitiøs og nysgerrig for at lære mere om design, digitale brugeroplevelser og markedsføring.
 • Du tænker kommercielt og ønsker at vækste kundernes forretning igennem dit arbejde.
 • Klar til at gå den ekstra mil, for at nå dine mål og lave de skarpeste og bedst konverterende designs.

 

Hvem er Zen Media?

Vi stræber efter at være de mest anbefalede i Danmark, til at levere digital markedsføring for B2B virksomheder, som sælger komplekse produkter med en lang indsalgsproces.

Zen Media består af et ungt og innovativt team med store ambitioner og et stærkt fællesskab. Vi udfordrer konstant status quo og er fokuseret på at levere det bedste produkt og en ekstra god service for vores kunder. Som medarbejder kommer du med på A-holdet og ind i et stærkt fællesskab, hvor alle bidrager med deres bedste.

Vi er ambitiøse og forventer vi at du møder ind på arbejde hver dag med energi, sult og seriøsitet til at lave arbejdet dét bedre end hvad vi gjorde i går. På den måde bidrager alle til at udfordre “plejer” og vi sikrer at vores kunder får leveret mere værdi end de forventer. Fordi vi tager kundetilfredshed så seriøst, takker vi altid nej til en ny kunde, hvis vi ikke tror vi kan skabe resultater nok eller kan se at kunden passer bedre hos et andet bureau.

Det praktiske

Jobbet som Content Creator er en fuldtidsstilling. Zen Media tilbyder en konkurrencedygtig løn, som endeligt aftales på baggrund af kompetencer og relevant erhvervserfaring.

Arbejdet finder sted på Zen Medias kontor på Birk Centerpark 40, 7400 Herning.

Tiltrædelse som Content Creator sker hurtigst muligt, og samtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet.

 

Er du interesseret?

Hvis du kan tjekke størstedelen af ovenstående punkter af, så hører vi rigtig gerne fra dig!

Send din ansøgning med CV og uddannelsespapirer til job@zenmedia.dk. Ved yderligere spørgsmål til jobbet eller Zen Media, kontakt Rehmi Kristensen på Rehmi@zenmedia.dk eller på tlf. 26202824.

Zen Media

Zen Media er et digitalt full-service bureau, der er dedikeret til at hjælpe B2B- og servicevirksomheder med at tiltrække nye, kvalificerede kunder gennem online markedsføring.

 

Ring til os